filtre apa frigider
sisteme de purificare a apei

TERMENI SI CONDITII

Utilizarea site-ului se face conform prezentei sectiuni. SC Liada Arte srl va realiza actualizari ale ofertei fara vreo notificare. Site-ul este in administrarea Liada Arte srl, CUI RO 29237421, J40/12410/2011 .

Pentru cerinte specifice veti beneficia de suport tehnic al producatorului din UK.

Aveti dreptul sa returnati sistemul de filtrare, in termen de 15 de zile de la data primirii acestuia, , fiindu-va restituita suma platita de dvs diminuata cu costul transportului suportat de vanzator.(daca este cazul conform ofertei). Sistemul returnat va fi in ambalajul original si va fi insotit de documentele (factura, chitanta) originale. Costul de transport aferent returnarii este suportat de catre beneficiar, cu acelasi curier prin care acesta a primit sistemul de filtrare. Sistemul de filtrare desigilat dar care prezinta un defect, si nu a fost instalat sau folosit, va beneficia de restituirea sumei platite de dvs diminuata cu costul transportului suportat de vanzator.(daca este cazul conform ofertei).

Avand in vedere implicatiile asupra sanatatii, in cazul in care sistemul de filtrare a fost instalat si folosit nu este posibila restituirea sumei platite de dvs.  

Conditii de garantie aplicate sistemelor de filtrare constau in repararea sau inlocuirea pieselor defecte. Dar producatorul sau distribuitorul nu sunt responsabili pentru defectele sau pagubele cauzate printr-o utilizare sau instalare improprie. (de exemplu au intrat in contact cu lichide, au suferit socuri mecanice sau termice etc)

Filtrele infundate datorita:
excesului de sedimente in apa-cauzat de diverse avarii ale retelei- nu sunt    acoperite de garantie, fiind tratate drept consumabile. Orice consumabil odata montat nu mai poate fi returnat.
depasirii perioadei de utilizare recomandate nu sunt acoperite de garantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

sisteme de purificare a apei
 

Copyright © Filtre Apa Frigider 2012

 

filtre apa  
filtre apa
SEO Romania